Lieve gasten,
Helaas zijn wij gesloten door de Corona maatregelen. Wij hopen jullie gezond blijven en goed voor elkaar zorgen.
En wij weer vlug open kunnen gaan.
Tot die tijd hebben we elk weekend aan aangepaste menukaart.
U kunt bestellen op telefoonnummer 0346351306 of via wapenvansb@hotmail.nl
Veel liefs Arjan en Desiree

Het wapen is slechts 5 minuten verwijdert van het militaire museum.  Voor de fietsliefhebbers hebben we een oplaadpunt.

Wanneer je bij het wapen binnenloopt voel je direct de huiselijke sfeer en wordt je verwelkomt met een warme groet.

Door de ruime openingstijden ben je op ieder moment van de dag welkom! We zijn namelijk iedere maandag t/m vrijdag vanaf 8.00 uur geopend.  Op deze dagen staan we voor je klaar met een huisgemaakt ontbijt of lunch tegen aantrekelijke prijzen.

Heb je zin in speciaalbier? Dan kunnen wij jou ook daar in voorzien met een ruim assortiment aan speciaalbieren! Bovendien wisselt het assortiment aan speciaalbier op de speciaalbier wisseltap. Zo blijven we je verrassen!

Heb je na een fiets of wandel tocht zin om te genieten op een ruim terras met 100% zon garantie? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben namelijk voor de fietsliefhebbers een fietsoplaadpunt. We liggen langs de centrale fiets en wandelroute van soesterberg langs de wegh der weegen  en het vogeltrekpad.

Ook voor de zwoele zomeravond  is onze grote terras een uitkomst! In de avonduren kun je namelijk heerlijk vertoeven op ons terras. Om het je extra comfortabel te maken kunnen we je ook voorzien van lekkere borrelhapjes. Vraag gerust naar onze borrelkaart en geniet van de ruime keus aan warme snacks.